Bruker touchpad

Oppløsningsmetode for (Hydroxypropyl Methyl Cellulose)HPMC

Vi tar integritet og vinn-vinn som driftsprinsipp, og behandler enhver virksomhet med streng kontroll og forsiktighet.

Oppløsningsmetodene til HPMC inkluderer: øyeblikkelig løsningsmetode i kaldt vann og metode for varm løsning, pulverblandingsmetode og organisk løsningsmiddelfuktingsmetode
Kaldtvannsløsningen til HPMC behandles med glyoksal, som raskt dispergeres i kaldt vann.På dette tidspunktet er det ikke en reell løsning.Det er en løsning når viskositeten øker.Den varme løsningen behandles ikke med glyoksal.Når volumet av glyoksal er stort, vil det spre seg raskt, men viskositeten vil stige sakte.

bilde1

Siden HPMC er uløselig i varmt vann, kan HPMC fordeles jevnt i varmt vann i det innledende stadiet, og deretter raskt oppløses når det avkjøles.

To typiske metoder er beskrevet nedenfor:
1) Ha den nødvendige mengden varmt vann i beholderen og varm den til ca. 70 ℃.Hydroksypropylmetylcellulose ble gradvis tilsatt under langsom omrøring, HPMC begynte å flyte på vannet, og dannet deretter gradvis oppslemming, som ble avkjølt under omrøring.
2) Tilsett 1/3 eller 2/3 av nødvendig vann i beholderen, varm opp til 70 ℃, disperger HPMC i henhold til metoden i 1) for å tilberede varmtvannsslam;Tilsett deretter det gjenværende kalde vannet til varmtvannsoppslemmingen, rør og avkjøl blandingen.
Kaldtvannsinstant HPMC kan løses opp ved å tilsette vann direkte, men den innledende viskositetstiden er 1 til 15 minutter.Driftstiden skal ikke overstige starttiden.
Pulverblandingsmetode: HPMC-pulver er fullstendig dispergert ved tørrblanding med samme eller flere pulverkomponenter, og deretter oppløst med vann.I dette tilfellet kan HPMC oppløses uten kakedannelse.

Metode for fukting av organiske løsemidler:
Hydroksypropylmetylcellulose kan oppløses ved å dispergere den i organisk løsningsmiddel eller fukte den med organisk løsningsmiddel, og deretter legge den til kaldt vann eller kaldt vann.Etanol, etylenglykol, etc. kan brukes som organisk løsningsmiddel.


Innleggstid: 20. januar 2022